ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ E-SHOP «egardener.gr»

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
H Ιστοσελίδα egardener.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας

  • ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ
  • ΑΦΜ: 040293671
  • ΔΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  • ΕΔΡΑ: Μεσογείων 303 Χαλάνδρι 15231
  • ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2106721602.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξεως της. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).
Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται μόνο στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
H ιστοσελίδα egardener.gr χρησιμοποιεί τη σελίδα της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω Internet.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τα προϊόντα που πωλούνται από την ιστοσελίδα egardener.gr, είναι φυτά και δέντρα, προϊόντα για τον κήπο και προϊόντα συναφή με τον κήπο. Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στις τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα μας, συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 13% και 24%.
Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στο κατάστημα μας, ενώ το egardener.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΔΙΑΦΟΡΑ
Ευθύνη: Το κατάστημα egardener.gr δεν ευθύνεται για ελαττωματικά ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα (πλην των φυτών) παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το egardener.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.